Route

Dag 1: Miami

Dit is de eerste dag dat je kennis maakt met ons geweldige schip, begin met genieten van het uitzicht en pak je spullen uit.

Dag 2: Op zee

Vandaag brengen we een ontspannende dag op zee door. Het is het perfecte moment om te genieten van de talrijke activiteiten en de vele entertainmentopties die worden georganiseerd. Aan boord heeft u alle tijd om te genieten. Dus waarom zou u zich niet te laten verwennen in, de spa of de kapper, of uzelf te trakteren op iets speciaals uit de winkels?

Dag 3: Ocho Rios

Hoewel de naam Ocho Rios in het Spaans acht rivieren betekent, kan een meer getrouwe weerspiegeling van de naam (aangezien de stad vier rivieren heeft) voortkomen uit de vroegere Spaanse naam Las Chorreras, verwijzend naar de watervallen. In beide gevallen zijn het juist de bestaande rivieren, prachtige watervallen en kristalheldere zee die bezoekers van Jamaica met een passie voor het weelderige buitenleven ontzag zullen beloven.

Excursies die wij aanbevelen:

• Konoko Falls en Dunn’s River Falls
• Raften op de rivier de Martha Brae
• De negen mijl van Bob Marley
• Murphy Hill biologische boerderij

James Bond-fans kunnen hun hart ophalen in het feit dat auteur Ian Fleming in de jaren vijftig en zestig hier in Jamaica 007 creëerde en elk van de 14 boeken schreef met de geheime agent uit zijn villa in de nabijgelegen Oracabessa-baai. Scènes voor de film "Dr. No ”en de film“ Live and Let Die ”uit 1973 werden in en rond Ocho Rios gefilmd.

Dag 4: George Town

Christoffel Columbus noemde de Kaaimaneilanden, met hun rustige blauwe water, "Las Tortugas" vanwege de overvloed aan schildpadden. De Kaaimaneilanden, gelegen tussen Cuba en Jamaica, bestaan uit drie Caribische eilanden: Grand Cayman, Little Cayman en Cayman Brac.
Prachtige landschappen, overvloedige flora en fauna en kleurrijke straten belichamen dit Britse overzeese gebied, met George Town, de hoofdstad, gelegen op Grand Cayman, het grootste en meest bevolkte eiland.

Aanbevolen dingen te bezoeken:

• Stingray City
• Zeeschildpadden, blauwe leguanen en zwemmende paarden
• Gouverneurswoning
• Duty-free winkelen

Dag 5: Cozumel

In Cozumel, lijkt alles uniek en magisch, te beginnen met het Caribische klimaat, het koraalrif, de intens blauwe kleur van de zee, romantische zonsondergangen en zelfs diersoorten, zoals de vos en wasbeer van Cozumel, de koraalviskikker en talrijke vogels die uitsluitend in dit gebied leven.

Spannende excursies die wij aanbevelen:

• Het eiland van zwaluwen
• Dichte bossen en winderige stranden
• Xcaret: een themapark in Yucatán

Dag 6: Op zee

Vandaag brengen we een ontspannende dag op zee door. Het is het perfecte moment om te genieten van de talrijke activiteiten en de vele entertainmentopties die worden georganiseerd. Van de zwembaden tot de spa, van de Cinema tot de winkels en bars, het schip is voor jou!

Dag 7: Nassau

Begin 18e eeuw werd Nassau uitgeroepen tot piratenrepubliek. Ooit bood het onderdak aan meer dan 1.000 piraten, meer dan de honderd inwoners van de stad.
Hoewel de piratengeschiedenis diep loopt, is Nassau, gelegen op het eiland New Providence, de hoofdstad en het commerciële centrum van de Bahama's en de grootste stad van de archipel. Als u aankomt, kunt u de charmante gebouwen in koloniale stijl en pas-tel-gekleurde houten winkels bewonderen die worden afgewisseld met gebouwen in Georgische stijl. Nassau, gesticht door de Britten in 1670, strekt zich uit van de haven tot Bay Street, de hoofdweg door de stad die vol staat met winkels, souvenirs, restaurants en uitgaansgelegenheden. Op Straw Market, waar typische Bahamaanse souvenirs worden verkocht, moet je erop voorbereid zijn te onderhandelen - het is een traditie die bijna een plicht is.

Aanbevolen excursies:

• Atlantis
• Pijlstaartroggen en snorkelen
• Queen's Staircase
• Bush-thee

Dag 8: Miami

Dit is alweer de laatste dag. Je bent weer terug waar je begon maar je hebt nu wel talloze ervaringen en herinneringen opgedaan. Wij hopen je snel weer te zien!